Astu taikapiiriin ja löydä

luonnon taika

Tervetuloa tutustumaan luonnonkosmetiikkamerkki Taikan lumoavaan maailmaan. Kutsumme sinut osaksi tarinaamme ja ihastumaan pohjoismaisen luonnon antimiin ja viisauteen.

Katso valikoima

True natural magic.

TAIKA on luonnon taikaa parhaimmillaan. Luonnosta löytyy hyvinvointia ja terveyttä, josta nautimme ja josta ammennamme voimaa jokapäiväiseen elämään. Luonnosta löytyvät myös ne ainesosat, jotka tekevät hyvää ihollemme, ilman mitään keinotekoisia lisäaineita.

AITOA LUONNON TAIKAA – SITÄ TAIKA ON

KOTIMAINEN

Taika-tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa. Tuotteilla on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu-tunnus osoituksena kotimaisesta työstä.

SERTIFIOITUA LUONNONKOSMETIIKKAA

Tuotteilla on Ecocertin myöntämä Cosmos Natural -sertifikaatti, joka takaa ympäristöystävällisyyden läpi koko tuotantoketjun. Raaka-aineet, pakkaukset sekä koko tuotantoprosessi ovat sertifikaatin tarkkaan määrittelemiä ja Ecocertin valvomia. Taikan tuotteissa käytetyistä ainesosista vähintään 98 % on luonnollista alkuperää.

100 % VEGAANINEN

Periaatteisiimme kuuluu luonnon kunnioitus. Tuotteissamme ei käytetä mitään eläinperäisiä ainesosia.

TAIKA-tuotesarjan vuonna 2023 tuotettujen tuotteiden päästöt on kumottu hankkimalla
sertifioituja ilmastoyksiköitä TIST-ohjelmaan kuuluvasta ugandalaisesta metsittämishankkeesta (VCS 005).
Tuotekohtaiset hiilijalanjälkilaskelmat on tehty vuosina 2022-2024.

Pohjoisen luonnossa on viisautta ja voimaa

 

jota haluamme tuoda osaksi meidän suomalaisten jokapäiväistä ihonhoitoa. Taika on luonnon taikaa ihollesi. Kaikki Taikan tuotteet ovat Suomessa luonnollisista raaka-aineista valmistettuja ja 100 % vegaanisia. Olemme koonneet kattavan valikoiman tuotteita, jotka vastaavat päivittäisen ihon- ja hiustenhoidon tarpeisiin – ihoa ja luontoa kunnioittaen.

Takaisin ylös